Al Metal B.V. specialist in bevestigingsmaterialen

Wij leveren een breed standaardprogramma tegen scherpe prijzen. Ons leveringsprogramma omvat meer dan 50.000 verschillende bouten, moeren, schroeven, ringen enz.

Behoudens de standaard DIN artikelen leveren wij ook uit voorraad volgens ISO-, UNC-, UNF-, BSW-, ASTM- en ANSI-normen. Vooral in afwijkende maten en uitvoeringen zijn wij specialist en staan bekend als: Specialist in specials.

Uit voorraad leveren wij bevestigingsmaterialen in roestvaststaal A2 of A4, ook in klasse 70 of 80.  Binnen- en buitenzeskantbouten zijn standaard verkrijgbaar in de hogere klasses 10.9 en 12.9.

De oppervlaktebedekking varieert van elektrolytisch (blauw/geel of zwart gepassiveerd) tot thermisch verzinken en kan bijvoorbeeld ook worden voorzien van Geomet of van Loctite voor borging van uw bevestiging.

We zijn sterk gericht op de machine- en apparatenbouw, maar leveren ook aan vele andere uiteenlopende industrieën zoals de meubelbouw, scheepvaart, electrotechniek en petrochemie. Technische groothandels wereldwijd weten ons te vinden voor het sourcen van moeilijk verkrijgbare C en D parts, vaak geleverd uit voorraad of anders snel in relatief kleine aantallen geproduceerd.

Onze vestiging in Vorstenbosch is verder gespecialiseerd in bouten en moeren gemaakt uit bijzondere legeringen zoals Hastelloy, Inconel, Monel, 21CrMoV5-7, Koperlegeringen etc.  Er is een ruime voorraad in titanium en aluminium beschikbaar.

Vraag direct uw offerte aan       

 

Din 933